Rekisteröityminen portaalin käyttäjäksi

Voit hakea rekisteröintilomakkeella käyttöoikeuksia Chillerin portaalisivujen palveluihin. Täytä lomake ja valitse palvelut joihin haet käyttöoikeuksia. Lomakkeessa tähdellä (*) merkatut kentät ovat pakollisia.

Käytä rekisteröitymisessä yrityksesi tai oppilaitoksesi sähköpostiosoitetta. Emme hyväksy tunnuksia jotka tulevat yleisistä sähköpostipalveluista (esim. Gmail tai Hotmail).

Mikäli portaalin käytössä tai rekisteröitymisessä on ongelmia, ota yhteyttäservicenextadmin@chiller.fi -osoitteeseen sähköpostitse. Yleisin korjaus portaalin käyttöongelmissa on selaimen välimuistin tyhjennys.

Huomaathan, että Portaali ei toimi Internet Explorer –selaimella, koska Microsoft ei pitäydy http-standardissa. Suosittelemme Firefox tai Chrome -selaimia. Service Next™ -kokonaispalvelu ja Huollon seuranta ovat Service Next™ ja huoltosopimusasiakkaille suunnattuja palveluita.

Jotta tunnuksesi tulisi voimaan, sinun tulee vielä prosessin lopuksi klikata hyväksymispostissa olevaa linkkiä. Tällä vahvistamme hakijan sähköpostin oikeellisuuden.